Image Alt

Workshops

Låt DIN kreativitet flöda

Få en paus från vardagen och kliv in i min blomstrande värld och låt din kreativa sida få komma fram. Jag erbjuder en rad olika workshops och inspirationskvällar under året som jag uppdaterar här med jämna mellanrum.

Vill ni som företag att jag kommer till er och håller i en kurs – hör av er, så hittar vi på något kul!

info@gamlafabriken.se / 021 – 80 03 30

WILD & WHIMSICAL

15 juni | MÅLHAMMAR STALL

Den 15 juni välkomnar jag dig till en inspirerande dag i min blomstrande vilda värld. Du kommer att få ta del av mina erfarenheter och tips för att uppnå de där ljuvliga, vilda och härliga buketterna och arrangemangen. Kursen kommer vara på Målhammar Stall – en inspirerande plats strax utanför Västerås.

Under denna workshop kommer du få chansen att skapa en vacker, vild brudbukett och ett härligt busigt bordsarrangemang med de vackraste närodlade blommorna som finns i säsong. Vi kommer under denna dag att göra en djupdykning i hållbara tekniker och prata mycket om detaljerna i arbetena, något som är väldigt viktigt för mig. Stort fokus kommer hamna på val av material och hur vi kan förändra material för att skapa den vilda känslan. 

Kursen riktar sig till dig som är nyutbildad florist, hobbyflorist, odlare eller exempelvis kreatör och vill lära dig mer om olika floristtekniker men framför allt ta del av mina tips för hur du skapar den där vilda och härliga känslan i dina arbeten. 

För mer info och anmälan. Fyll i intresseformuläret nedan så återkopplar jag till dig via mejl.

INTRESSEANMÄLAN WORKSHOP

  FLOWEr WORKSHOP PÅ STEAM HOTEL

  NÄR: PÅSKARRANGEMANG 27/3, BUKETT 11/4, 25/4, 30/5, 13/6. MIDSOMMARKRANS 20/6

  Under våren genomför jag en rad olika workshops på Steam hotel. Några workshops där vi binder buketter, ett påskarrangemang samt midsommarkrans.

  Under bukettbindarkvällarna kommer du få lära dig att binda en bukett med spiraltekniken som används när man binder buketter. Du får också lära dig mer om hur man bäst komponerar buketten utifrån färg och form på blommorna. Eftersom jag älskar vilda buketter kommer mycket fokus att hamna på hur vi kan göra dessa så härliga som möjligt. Vi pratar också om rytmer, grupperingar och kontraster i våra buketter.

  Påskarrangemangen kommer göras i en ursnygg vas som du får ta med dig hem.

  Samtliga workshops hålls som sagt på härliga Steam hotell i Västerås, 1 trappa upp i deras glasbur intill konferensdelen.

  Steam hotell bjuder även på. musmigt fika.

  Såklart får du ta med dig ditt arbete hem.

  (Vi håller på i ca 1.5 timme)

  Begränsat antal platser.

  ANMÄL DIG HÄR

  Close
  m

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

  Instagram

  @ My_wedding_day

  Follow Us

  Solene@qodeinteractive.com